Entry: Takut.. risau Sunday, June 25, 2006



Kul 8 mlm(ke ptg) ni, aku ngan member2 bertolak g Liverpool airport. Kiranya mlm ni tido kat sana la sebab flight ke Granada esok, kul 6 lebey, jd takut kelam kabut lak.

Tapi hati tak rasa seronok nak pegi. Tapi sebab dah beli tiket(sebelum exam lagi), pegi la jugak. Hati tengah berdebar-debar teringat result exam nih.. huhuhu. Selalunya aku, sebelum2 ni, takde la berdebar sampai mcm ni. Selalunya esok kuar result, mlm tu baru rasa berdebar-debar, tak bley tido semua, tapi kali ni, awal nyer aku risau.. huhuhu. Isk, mmg buat aku risau tul.

Pagi tadi bgn awal lagi. Tak ley tido sebab mimpi result, pastu try tido pon dok teringat-ingat, aku bangun je la. Tengok drama korea, hahaha, at least tak teringat pasal result. Huhuhu... takut nyerrrr!!

Mcm mana keputusan nnti, aku kena cuba terima jugak la kan. Mcm abah kata, jgn histeria sudah, redha je dapat apa2 keputusan pon.. hmmm. Easier said than done huh?

Well, aku nk tido jap sebelum bertolak g airport. Yela, aku rasa dok airport tu bukan bley tido pon, so sepjg mlm berjaga, baik aku tido skrg supaya badan tak letih sgt.
Doa aku selamat pegi dan balik dan sepjg aku berada di sana k? Doa result aku ok jugak k. Terima kasih.


   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments