|AiSkRiM|
|23| |FeMaLE|4thJuLy|
|UnIStUdeNt|Lancs UK|



<< June 2006 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


BaByBlueS
Teractive.Net
NeOpEtS
Utusan Malaysia
Harun Yahya
GeJu
My Fotopages
My other merepek site<
BICARA BUKU
Latest Review:















online




rss feed



Wednesday, June 28, 2006
Alhamdulillah

Hari ini adalah hari yang sungguh kelam kabut. Dari pagi asyik berkejar ke sana ke mari je.

Pagi tadi bangun awal sebab nak check out dari bilik hostel dan amik bas ke airport. Lama pulak dok dekat bus stop di Granada tu sementara tunggu bas sampai. Lepas tu, dalam kul 12.30, sampai Liverpool. Niat nak amik keretapi kul 2.05pm, tapi memandangkan kesesakan lalu lintas yang teruk, berkejar la kami semua di stesen keretapi, akhirnya berjaya naik keretapi pukul 2.22.

Ingat dah ok sebab kalau boleh nak sampai Lancaster dalam pukul 4.30ptg, tapi keretapi delay pulak. Maka tersangkut la kat stesen keretapi selama 50minit camtu. Dah la masing2 tgh risau, tambah dengan suasana sekeliling yg buat kitorang bertambah panik.. huhuhu.

Sampai universiti kul 5ptg. Berlari ke Management School. Uishh.. ramainyer orang berkumpul. Rupa-rupanya result tak keluar lagi. Pastu balik bilik jap, solat semua dan keluar semula.

Alhamdulillah, result aku ok la. Capai la syarat utk kerja yang aku nak tu so Alhamdulillah. Kiranya sekarang aku kena bersedia masuk ke dunia baru:alam pekerjaan. Hmm... takut juga, yela, selama ni tahu belajar je, apa2 pon, hadapi je la kan?

Tahniah utk semua member2 aku. Lepas ni kita kena tinggalkan Lancaster, =(.


Posted at 09:07 pm by AiSkR|m

aiskrim
June 29, 2006   12:24 PM PDT
 
Terima kasih Apid.
apid
June 29, 2006   05:32 AM PDT
 
tahniah!!
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry