|AiSkRiM|
|23| |FeMaLE|4thJuLy|
|UnIStUdeNt|Lancs UK|



<< June 2006 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


BaByBlueS
Teractive.Net
NeOpEtS
Utusan Malaysia
Harun Yahya
GeJu
My Fotopages
My other merepek site<
BICARA BUKU
Latest Review:















online




rss feed



Sunday, June 25, 2006
Takut.. risau

Kul 8 mlm(ke ptg) ni, aku ngan member2 bertolak g Liverpool airport. Kiranya mlm ni tido kat sana la sebab flight ke Granada esok, kul 6 lebey, jd takut kelam kabut lak.

Tapi hati tak rasa seronok nak pegi. Tapi sebab dah beli tiket(sebelum exam lagi), pegi la jugak. Hati tengah berdebar-debar teringat result exam nih.. huhuhu. Selalunya aku, sebelum2 ni, takde la berdebar sampai mcm ni. Selalunya esok kuar result, mlm tu baru rasa berdebar-debar, tak bley tido semua, tapi kali ni, awal nyer aku risau.. huhuhu. Isk, mmg buat aku risau tul.

Pagi tadi bgn awal lagi. Tak ley tido sebab mimpi result, pastu try tido pon dok teringat-ingat, aku bangun je la. Tengok drama korea, hahaha, at least tak teringat pasal result. Huhuhu... takut nyerrrr!!

Mcm mana keputusan nnti, aku kena cuba terima jugak la kan. Mcm abah kata, jgn histeria sudah, redha je dapat apa2 keputusan pon.. hmmm. Easier said than done huh?

Well, aku nk tido jap sebelum bertolak g airport. Yela, aku rasa dok airport tu bukan bley tido pon, so sepjg mlm berjaga, baik aku tido skrg supaya badan tak letih sgt.
Doa aku selamat pegi dan balik dan sepjg aku berada di sana k? Doa result aku ok jugak k. Terima kasih.



Posted at 04:05 pm by AiSkR|m

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry